MBakery salaatti

Salaatti nro 93 – MBakeryn salaatti Turun kauppahallissa

MBakery Piece of Cake on suolaisen makea makumaailma Turun kauppahallin ravintolapäädyssä. Viime maaliskuussa MBakery valittiin myös Suomen parhaaksi leipomoksi, eikä syyttä. Turun kaupunginteatterikin luottaa ensi-illoissaan ja väliaikatarjoiluissaan näytelmän mukaan räätälöityihin leivoksiin, taisi leivonnaisia olla Food and Fun -tapahtuman avajaisissakin Turun kaupungintalolla.

MBleivokset
Piece of cake – ihanat höttö höhhö -leivokset sulavat suussa.

Sitten itse salaatteihin. MBakery käyttää lähituottajien raaka-aineita ja heille kelpaavat  vain sesongin parhaista raaka-aineista tehdyt tuotteet, joten eipä ihme, että salaattibuffassa käytetään Sorrin muhkeita ja värikkäitä salaatteja. Salaatti-annokset rakennetaan omien toiveiden mukaan sesongin raaka-aineista.

MBakery salaattibuffa
Valitse itse mieleisesi raaka-aineet.

Päälle voi valita herkullisia salaattikastikkeita raikkaista vinegreteistä, öljyistä, balsamicoista ja caesarista. Ihana valikoima, vaikea päättää. Onneksi salaatilla voi käydä vaikka joka arkipäivä. Piece of cake.

MBsalaatinkastikkeet
Kivan kirpeitä vinegretteja salaatille.

Itselleni valitsin tuhdin tonnikalasalaatin, tuli vaan niin tonnikalamainen olo. Taisi olla laihispäivä. Oli kuitenkin älyttömän raikasta ja hyvää. Vähän paprikaa ja ananasta päälle. Pakko olla laihispäivä. Ja passion-mandariini vinagretteä päälle.

Mbakery tonnikalasalaatti
Olisko ollut laihis päivä, kun valitsin tonnikalasalaatin.

Ja jos ei joka päivä salaatti iske, niin vaihtoehtoina on erilaisilla täytteillä ryyditettyjä leipiä. Näitä vien joskus kokouksiin tarjolle. Ja ehdottomasti, kun lähtee Åbusilla Helsinkiin, on syytä tankata käsilaukkuun eväsleipä ja marjaisa smuutti.

MBakery pikkusuolaiset
Voit myös valita runsastäytteisiä voileipiä.

Herkkusuillekin löytyy vaikka mitä. Eihän aina voi syödä salaattia eikä aina voi olla laihiksella. Pulla miehen tiellä pitää ja kaksi parhaimmillaan.

MBpullahylly
Kyllä wienerissä ja muffinseissa on vara valita, marengista puhumattakaan.

Suu salaatille kauppahallissa, se on Piece of Cake!

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.