fbpx
Nina ja Vesa Sorri

Sorrin puutarha

Kaalimaan kakarat

Sorrin Puutarhalla on pitkät perinteet ja useiden sukupolvien kokemus maanviljelystä Varsinais-Suomessa. Toiminta on aina perustunut rehellisyyteen ja tunnollisuuteen ja haluun tarjota asiakkaille parhaita makuja ja kauniita, puhtaita ja terveellisiä tuotteita. Se onnistuu, koska kaikki omat viljelykasvit kasvavat luonnollisesti aidossa mullassa ja Suomen kesäisestä valosta nauttien.

– Koen itseni vieläkin pikkutytöksi, joka ihastui kaalia kasvattavaan Vesaan. Välillä nipistän itseäni, sillä en voi käsittää, että olemme olleet nykyisellä toripaikalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Oma perhe, Sorrin puutarha ja salaatit ovat minun juttuni, kertoo Nina Sorri nauraen.

– Vesan kanssa vietimme seurusteluajat vähemmän romanttisesti kaalimaalla kunnes ryhdyimme hienostelemaan salaateilla. Kokeilimme erilaisia siemeniä ja etsimme uusia ideoita. Mietin, kuinka ihanaa olisi myydä useita eri salaatteja valmiina sekoituksena. Kuinka helppoa terveellisen salaatin tekeminen olisi ja säästäisi aikaa muuhun. Ja nyt se on totta.

– Monen vuoden kokeilujen, erehdysten ja onnistumisten kautta olemme siinä tilanteessa, että pitkäaikainen unelmamme toteutui. Keväällä 2014 valmistuivat upouudet ja suuremmat tuotantotilat Maariaan, kotimme viereen vastaamaan käyttövalmiiden salaattien kasvanutta kysyntää. Pakkaamme myös kokonaisia salaatteja. Meille menneet kesät ovat olleet työntäyteisiä, mutta samalla elämme yhteistä unelmaamme. Torilla tavataan!

Käy katsomassa salaattien pesua ja pakkaamista

Sesonkitietoisten salaatti-, salaatinkastike-, dippi-, lehtikaali- ja smoothiereseptejä. Arvostat helppoa ja nopeaa ruoanlaittoa, hyvää makua ja tuoretta lähiruokaa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: