Salaatti nro 24 – “tee se itse” -pystysalaatti kauppahallissa

Ihanan aurinkoista pitkästä aikaa. Sopiva ilma käydä Hakuna -ruokaverkkokaupan Heidi Tetrin kanssa kuvailemassa Sorrin salaattipeltoja Maariassa sekä haastattelemassa Nina Sorria torilla. Heidi kyseli Ninalta kaikenlaista salaateista, niistä kerromme tulevissa postauksissa ja Heidi omassa –blogissaan. 

Heidi kuvaamassa Sorrin salaattipeltoja
Heidi kuvaamassa Sorrin salaattipeltoja. Pikkuisen taisivat tennarit kastua ja tulla kuraisiksi.

Heidi perusti Hakunan alkuvuodesta 2015 palvelemaan kiireisiä turkulaisia. Idea on mainio, tilaat ruokatarvikkeet netistä ja nappaat valmiit ostokset kotimatkalla.  Ostosreissusta säästyneen arvokkaan ajan käytät mukavammin lasten kanssa peuhatessa tai nojatuolissa kirjan kera. Hermotkin kiittää.

Heidi tietysti haluaa tarjota parasta tuoretta lähiruokaa asiakkailleen ja tähän ajansäästöteemaan sopivat hyvin Sorrin käyttövalmiit salaattisekoitukset.

Nina ja muhkea jääsalaatti
Nina esitteli Heidille erilaisia salaatteja, joita käyteään Sorrin salaatisekoituksissa. Tässä Mixiin ja Isomixiin menevä jääsalaatti.

Käytiin vielä pikaisesti moikkaamaassa Katsua Sorrin puodissa Turun kauppahallissa ja laitettiin suut salaatille.

suu salaatille
Kauppahallissa “tee se itse” -pystysalaatin nauttiminen käy nopsasti. Oikein lapataan suuhun, ihan kuin ei olisi koskaan saanut ruokaa.

Näitä tarvitset “tee se itse” -pikasalaattiin:  

  • 1 pussi Mixiä ja sitten valitset itse haluamasi lisukkeita tiskistä ja pyydät Katsua pesemään ja pilkkomaan ne pussiin. Avaa pussi ja lisää lisukkeet. Osta naapurista joukkoon pähkinöitä, kalaa tai juustoja. Voit myös pyytää Katsulta öljyä tai salaatinkastiketta joukkoon.

Meidän salaattimme rakentui tänään näin:

  • 1 pss Mixiä
  • kirsikkatomaatteja
  • mansikoita
  • avocadoa

Katsu huuhtaisi tomaatit ja mansikat ja pilkkoi avocadon puoliksi. Hän myös lorautti hieman Pimeästä pullosta salaatinkastiketta. Näin toimii palvelevan kauppahallin henkilökunta, kiitos Katsu.

Nips naps ja suu salaatille!

Ps. Mixit toimivat kätevästi picnikilläkin.

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.