Näin tehtiin lehtijuttu Lännen Mediaan

TS-ruokasivuilla (30.6.2016 Lännen Media) oli tänään monipuolinen juttu “Yrteistä kesän makua”.  Toimittaja Annamari Nurminen ja kuvaaja Ari-Matti Ruuska kävivät Sorrin Päämajassa kuvamaassa kokkailujamme. Juttu näyttää värikkäältä ja reseptit herkullisilta. Jutun teon aikaan keittiössämme olikin hieman hektisempi tunnelma.

YToimittaja työssään

Teemana olivat yrtit; mitä kaikkea niistä saa ja mihin kaikkeen niitä voi käyttää? “Vaikka mihin”, vastasimme ja suunnittelimme vaihtoehtoisia reseptejä juttua varten. Annamari kyseli, kirjoitti ja maisteli yrttisiä makuja.

Ysotkua on siinä monenlaista

Toisessa päätä pöytää vallitsi kaaos, koska minun piti kokata yhtäaikaa montaa reseptiä, joskaan kaikki eivät mahtuneet juttuun. Kuvaajilla on yleensä kiireisempi aikataulu kuin toimittajilla, joten kaikkien ruokien piti valmistua pikapikaa, jotta Ari-Matti saisi valmiit annokset kuvattua.

YNina selittää

Nina selitti kuinka ihanaa Sorrin lehtikaali on, sen voi vaikka pakastaa suoraan myyntipakkauksessaan ja annostella siitä smuutteihin. Smuutteihin sopivia yrttejä ovat erilaiset mintut ja sitruunamelissa. Rosmariini ja basilika puolestaan antavat hienostuneet aromit.

Yruokia

Valmiita annoksia syntyi ripeästi, joita  Ari-Matti asetteli sitä mukaa herkullisiin ja näyttäviin kuvakulmiin.

Ykuvaajatyössään

Kuten Turun Sanomista ja muista Lännen Median lehdistä voitte tänään nähdä, vesi herahtaa kielelle pelkästään kuvien katselemisesta.

Yrouvaitse

Rouva puutarhuri Itse myhäili tyytyväisenä, salaattisesonki on parhaimmillaan ja nyt on lupa herkutella ja laittaa suut salaatille.

Tilaa itsellesi lehdessä olleet resepti osoitteesta piki(a)sorri.fi

Suut yrteille ja salaateille,

Nina ja Piki

 

 

 

One thought on “Näin tehtiin lehtijuttu Lännen Mediaan”

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.