Terveisiä Sorrin Puutarhasta

Kovasti täällä ahkeroidaan ja kasvimme kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Vain yksi on joukosta poissa – aurinko. Kaipaamme sinua kovin, voisitko jo tulla esiin? Annoit tänään aavistuksen itsestäsi ja salaattimme nauttivat. Ne kaipaavat valoa ja lämpöä, niinkuin me kaikki, vai mitä?  

Tarkkasilmäisimmät voivat löytää ylläolevasta kuvasta torituotteitamme porkkanaa, retiisiä, tilliä, fenkolia, vihersipulia, perunaa, kyssäkaalia, erilaisia salaatteja, kukkakaalia ja rucolaa.  Emme ihan vielä ole valmiita torille. 

Jääsalaatti 1
Kohta nähdään, sanoo jääsalaattimme, viittä vaille jätti!

Tällä viikolla valitsimme uusia kesätyöntekijöitä torille. Haluamme kiittää kaikkia ihania henkilöitä, jotka hakivat meille töihin. Saimme kolmatta sataa valloittavaa työhakemusta, joista valitsimme viisitoista nuorta haastatteluun. Valinta oli erittäin vaikea, sillä olisimme voineet valita heidät kaikki. Valitettavasti paikkoja oli tarjolla vain kaksi. Supersuloiset Vilma ja Nette liittyvät uusina tyttöinä joukkoomme.

Erityisen iloisia olemme siitä, että aurinkoiset Anna ja Helka jatkavat edelleen torilla.Tyttäremme Veeran lisäksi kuopuksemme Iiris aloittaa ylioppilaskirjoitusten jälkeen työt torilla. Mitäköhän siitä tulee, kun kolme Sorrin voimakastahtoista naista hyörii yhdessä? 

Koulutamme ensin tyttöjä Päämajassamme, mutta tärkein kouluttaja on työn tekeminen käytännössä. Torilla seuraan uusien tyttöjen toimintaa opastaen heitä torikaupan saloihin. Monelle nuorelle tämä on hauskinta kesätyötä, mitä olla saattaa: saa olla ulkona ja tavata erilaisia, upeita ihmisiä. Olemme samaa mieltä!

Vesa ja Nina ja vihrreät

Puuhakkain terveisin,

Nina ja Vesa Sorri

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.