hallissa on säpinää

Salaatti nro 31 – Roots lounassalaatti

Turun kauppahallin ravintolapääty on pienoinen herkkujen ja mausteiden makumaailma. Ihan on kansainvälistä meininkiä ja niin on Rootsin salaatitkin, eri maiden makuja yhdistellään rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Meille oli tarjolla salaatikulhot quinoaa, marinoitua munakoisoa, kirsikkatomaatteja, taatelia ja fetajuustoa.

Kyllä olivat maut kohdillaan. Juusto antaa suolaisuuutta ja taateli mietoa, jännittävää makeutta. Kannattaa kokeilla kotonakin. Tarvitset vain IsoMixi -pohjan ja nuo edellä mainitut raaka-aineet. Tosin Rootsin herkullisista marinadeista en osaa sanoa mitään, ne ovat liikesalaisuuksia.

Lounassalaatti Rootsilla
Roots – kauppahallin kasviskeidas tarjoaa värikkäitä lounaita.

Roots on raikas, uudentyyppinen kasvisravintola Turun kauppahallissa, jonka keittiössä syntyy herkullisia komboja maailman eri keittiöistä ja tuoreista raaka-aineista. Rootsilta saat myös mezet, smuutit ja huippista, heillä on myös kasvisruokapitopalvelu!

Uusinta uutta on lauantain brunssi kello 11-15.30! Luulen, että se on pakko kokeilla joku leffalauantai tai sitten keskustan shoppailureissulla.

Rootsin kokki-Lassella on kunnon raaka-aineet
Kokki Lassella on lounaalla hikisen kiire, onneksi raikas Sorrin salaatti nopeuttaa.

Rootsin kokki-Lassella on raikkaat raaka-aineet, tuoretta ja valmiiksi pestyä Sorrin salaattisekoitusta. Pellosta pesun kautta ravintolan pöytään. Ei vettä eikä veistä, kokin unelma kiireiseen lounas-aikaan.

Roots
Hymy irtoaa, vaikka lounasajalla on tuli hännän alla.

Hallin ravintolamaailma on siitä kiva, että jokaiselle löytyy jotakin. Meno on vähän niinkuin Singaporen ruokatoreilla. Lounasta tarjoillaan klo 11:30 – 14:00. Tervemenoa, jos et ole vielä kokeillut.

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.