Mausta halutessasi yksi neljännes chilillä, yksi jeeralla ja yksi inkiväärillä tai muilla lempimausteillasi.

Salaatti nro 51 Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit ovat olleet monen vaihtoehto perjantaisipseille jo pitkään. Sorrin valmiiksi pestyllä ja pilkotulla lehtikaalilla se on nopeaa ja vaivatonta. Ei pesua, ei pilkkomista.

Lehtikaali kaada öljy suoraan pussiin

Näitä tarvitset:

1 pss Sorrin käyttövalmista lehtikaalia
2-3 rkl Myssyfarmin rypsiöljyä
suolaa ja muita mausteita oman maun mukaan

  • Laita uuni kuumenemaan noin 150 asteeseen.
  • Kaada Myssyfarmin rypsiöljyä suoraan Sorrn lehtikaalipussiin. Sekoittele lusikalla, kunnes palat kaikki palat kiiltävät öljystä, älä kuitenkaan uita öljyssä.
  • Kaada lehtikaalit uunipellille leivinpaperin päälle tasaisesti. Paista uunissa noin 10 – 20 minuuttia 150 asteessa. Tarkista puolivälissä, etteivät ala palamaan ja kääntele tarvittaessa lehtiä. Jos uuni on liian kuuma, laske hieman lämpötilaa. Tärkeintä on, etteivät pala ja kuitenkin kuivahtavat silkinohuiksi ja rapeiksi, suussa sulaviksi chipseiksi. Rapisevaa nautintoa!

Mausta oman maun mukaan

Mausta halutessasi yksi neljännes chilillä, yksi jeeralla ja yksi inkiväärillä tai muilla lempimausteillasi. Minun suosikkini oli jeera, eikun chili, eikun inkivääri, eikun kaikki. Kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti kaikkia mausteita mistä itse pitää, tosin ihan pelkkä suolakin riittää.

Lehtikaali valmiit sipsit

Valmiit sipsit ovat ohuen ohuita ja ihanan rapsakoita. Jos jotain jää jäljelle, niin laita lasikulhoon tai paperipussiin.

Suu salaatille ja ravitsevia leffasipsejä toivoo salaatillisen ilosanoman sanansaattaja Piki

2 thoughts on “Salaatti nro 51 Lehtikaalisipsit”

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.