Salaatti nro 3 – Turku Karting lounas

Kuten sanottua, käymme myös kerran viikossa lounastamassa ravintolassa. Aloitimme Turku Kartingista, koska se on meidän kantispaikka ja siellä on tietysti tuoretta Sorrin salaattia. Hernekeitto, pannukakku ja hillo jäivät meiltä tällä kertaa väliin.

Tässä kolme eri tapaa koota salaatti  ja huomio, pekoninakit sopivat loistavasti salaattiin.

Vesan salaatti
Puutarhuri itse rakensi kevyen ja ehdottomasti herkullisimman salaatin.

Mielestäni Vesa rakensi kevyimmän salaatin. Sitäpaitsi nyt on niin kuuma, ettei sitä tuhdilla mahalla jaksa pitkään pellolla hääriä.

Vesan valinta:

  • Salaattisekoitusta
  • pippurihärkää
  • pekonia
  • sinappinen salaatinkastike
Ninnun salaatti
Puutarhurin rouva Itse laittoi salaatin päälle nälän viejäksi salamiriisisekoitusta.

Ninnu kasasi salaattiinsa vähän hiilareita salamiriisisekoituksella, jossa oli paprikaa. Lisäksi maissia ja kastiketta. Ruokaisan salaatin saat, kun joskus lämmität valmiin riisikasvis-sekoituksen ja kaadat sen salaatin päälle. Sorrin salaateissa on niin hyvä rakenne, että ne kestävät lämmintä lisuketta. Salami tuo suolaisuutta salaattiin.

Piki teki oikein äijä-annoksen. Salaatin päälle pekoninakkeja, maissia, pippurihärkää, jalapenoa ja sinappista salaatinkastiketta. Henkilökunta kertoikin, että naiset monasti rakentavat ne tuhdeimmat annokset. Saavutetut linjat on säilytettävä vai miten se  menikään? Kalliisti hankittu, lujasti kiinni.

Pikin salaatti
Pikin äijäsalaatissa pekoninakkeja, pippurihärkää, maissia ja jalapeno antamaan tulisuutta. Ja vähän raakaa sipulia.

Turku Kartingin lounaspöytä on aina runsas ja paikka on suosittu Orikedolla olevien yritysten henkilöstöjen keskuudessa. Lounaaksi voi valita 8,50€ maksavan lounasbuffan, joka on ehdoton suosikki. Viikon leike maksaa 11€ ja 10 kerran lounaslippu 80€. Mikäli haluat syödä kevyemmin, niin salaatti- tai keittolounas maksaa vain 7€.

Täyden palvelun Turku Kartingissa voi nimensä mukaan ajaa kartingia sisä- ja ulkoradalla, siellä on viihtyisät kokoustilat ja sauna. Lapsille saa synttäripaketteja. Voi vitsit, kun olisi päässyt lapsena ajamaan lujaa!
Suu vauhdilla salaatille!

Mitä mieltä olet? Kiva, jos kommentoit!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.