Salaatti nro 22 – Laiskalauantain makkarasalaatti

Grillikauden jatkuessa on joskus on hyvä tehdä jääkaappi-inventaario ja syödä makkaran jämiä pois. Kätevintä on kataa Mixiä lautaselle ja sitten pilkkoa joukkoon kaikki makkarat ja leikkeleet, joita jääkaapista löytyy. Kylmänä tai grillin kautta. Tai ottaa evääksi uimarannalle, tänään taitaa tulla kesän viides aurinkoinen päivä.

IMG_7831Tällä kertaa jääkapista löytyi

  • salamia
  • tulisia nakkeja
  • kebab lihaa
  • Apetit -juustokuutioita

Kaada Mixi-salaattisekoitus lautaselle. Mixi on siitä kiva, että sen sisältämät jääsalaatti, vihreä makea frisee ja lollorosso ovat makeita salaatteja, joten ne maistuvat kaikille. Lisää vähän pilkottua hunajanaurista antamaan suutuntumaa ja raikkautta, salaattisiemeniä ja ruohosipulia. Nälkä lähtee ja jääkaappiin tulee tilaa.

Suu salaatille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s